Hjort Craft Beer

HJORT BEER ApS er et kontraktbryggeri, som er etableret i 2017, af Carsten Hjort Bjerre fra Aalborg. I 2015 startede han med at brygge hjemme i kælderen, og eksperimenterede med malt, humle, gær og vandprofiler. Det blev til 50 hjemmebryg det første år, hvor hans metodiske tilgang, fra en baggrund som ingeniør, kom ham til gode.

I 2017 vandt han både guld og sølv ved Danmarksmesterskabet i Håndbryg. De første to øl fra HJORT BEER er vinder-øllene fra DM 2017, ”Wiener Walzer” – en Vienna Lager og ”Brown Bella” – en Belgisk Dubbel.

Siden er der kommet flere nye specialøl til. Den prisvindende ”Alexander”, er en Baltisk Porter som er opkaldt efter hans ældste søn. “Alexander” har netop vundet en sølvmedalje ved Barcelona Beer Challenge i marts 2019. Samme øl vandt 1. præmien, som Nordens bedste Godnat-øl, ved Nordic Brew Festival i 2018.

Carsten Hjort har en forkærlighed for de gode klassiske ølstilarter, hvor balancen er i fokus – men helst med lidt kant. Øllet brygges altid med de bedste råvarer – og fortrinsvis økologiske. Carsten brygger alle sine specialøl på Randers Bryghus. Han har stor passion for det gode traditionelle håndbryg, som selvfølgelig er upasteuriseret, og ufiltreret.

Vores produkter

Krydderier, sennep, olier og marinader i bedste kvalitet.

Du er kun 3 trin fra din egen unikke vareserie

Deluxus tilbyder jer alt det lækre indenfor “Private Label” produkter

Deluxus er stolt sponsor for Land of Hope.