Om DELUXUS

Først og fremmest er DELUXUS engros-salg og distribution af lækre kvalitetsprodukter til special-handlen. Vi har samlet en række fødevareproducenter under en samlet vifte således at vores kunder får det bedste udvalg indenfor ØL, VIN og SPIRITUS samlet i en pakke. For os i DELUXUS handler det om de gode relationer, “hellere få kunden end ordren” siger vi… Vi arbejder langsigtet og målrettet med vores kunder og finder altid frem til de bedste løsninger, for når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse.

Kun ganske få produkter “slipper” igennem nåleøjet og kommer med i DELUXUS-familien. DELUXUS samarbejder udelukkende med passionerede og dedikerede fødevareproducenter som står 100% inde for deres produkter. Der er ingen tvivl om at producenterne bag DELUXUS er igang med deres “livs-opgave”, deres vedholdende og passionerede adfærd vidner om at intet kan stoppe dem i at nå deres mål, et mål hvor kun det bedste er godt nok.

Hos DELUXUS kan og vil vi skabe værdi for vores kunder, vi er købmænd af natur og forstår vigtigheden af at vores kunder har de rette produkter, på rette tid, til den rette pris.

Med venlig hilsen

Rasmus Larsen

Mød holdet

Rasmus
Rasmus Nedergaard Larsen Owner & CEO
Tlf.: 30 26 46 39
Jesper
Jesper Højrup Pedersen Chief Sales Officer
Tlf.: 91 86 44 88
Rene
René Clausen-Rasmussen Salgskonsulent
Tlf.: 53 84 01 21